Infobrev från styrelsen

Vårterminen har gått fort och här kommer lite information om vad som händer i klubben de närmsta tiden framöver.

Sista ispasset i Bollnäs
Vecka 13 är sista veckan vi har is i Bollnäs ishall. I år har styrelsen pga det rådande läget angående Corona Pandemin beslutat att vi tyvärr inte kommer att ha någon vårshow.
Då vårshowen är en viktig inkomstkälla för klubben tar vi tacksamt emot frivilliga bidrag till vårt pg 14867-6 eller via swish 070-2726172 (Monica Palmér) alla bidrag går oavkortat till verksamheten.

Vi har våra normala träningstider hela kommande vecka. 



Hyrskridskor
För er som har hyrskridskor och som inte ska delta på klubbens läger i Furudal är sista dag att lämna tillbaks dessa på söndag 29 mars.

Eftersäsong
Redan vecka 15 startar vår eftersäsong med mark och dansträning för samtliga grupper. Schema kommer på hemsidan inom kort.


Isträning i Söderhamn
Under eftersäsongen kommer grupp A-E även att erbjudas isträning i Söderhamn. Träningen kommer att vara på tisdagar förutom första träningstillfället som är onsdag 1 april. Vi kommer att träna fram till 26 maj med uppehåll endast under påsklovsveckan.

Priset för att delta 8 tillfällen isträning i Söderhamn är 800 kr för klubbens åkare. Anmälan görs till info@bollnaskk.se senast 25 mars och inbetalning sker till klubbens pg 14867-6. Märk inbetalningen åkarens namn + SÖD

Helgläger i Furudal

Inbjudan till våra populära läger i Furudal ligger redan ute, skynda att anmäla.

Covid-19
Som vi skrivit tidigare så följer vi Folkhälsomyndighetens råd och fortsätter vår verksamhet för barnen och ungdomarna i klubben. Dessa råd kan komma att ändras och då ändrar även vi. I nuläget planerar vi framåt och önskar alla våra konståkningsfamiljer en fin vår och att alla får vara friska och pigga.

Vänliga hälsningar
Styrelsen Bollnäs KK