Sommarhälsning

Hej alla konståkningsfamiljer!

Sista markträningen har varit och tisdag 19 juni är säsongens sista balett. Efter det firar vi midsommar och semestrar några veckor innan vårt sommarläger drar igång v 32-33. Det finns fortfarande platser kvar så ta chansen att delta i vårt roliga och lärorika läger. Maila till info@bollnaskk.se om ni vill göra en efteranmälan, hela veckor eller strödagar.

Snart drar planeringsgruppen inför lägret igång och vi vill gärna att fler föräldrar är med i den. Maila oss om ni har möjlighet att vara delaktig på info@bollnaskk.se så bestämmer vi ett datum för att träffas.

Direkt efter vårt läger 18-19 augusti kommer alla klubbar som är verksamma på Sävstaås hålla en gemensam prova-på helg. Vi hoppas på stor uppslutning och många nya medlemmar till våra klubbar. Har ni möjlighet att vara funktionärer utanför isen är det toppen. Vi hoppas också att många av våra åkare, faddrar och ungdomsledare har möjlighet att vara med. Mer information kommer lite närmare samt även länkar som vi kan hjälpas åt att dela via sociala medier.

På vårt föräldramöte i maj berättade vi att vi inför kommande säsong sökt två tävlingar för att alla våra tävlingsåkare ska få chansen att tävla på hemmaplan. Vi hoppas också att tävlingarna ska gå så bra ekonomiskt att vi ska kunna hålla nere säljaktiviteterna. I dagarna har vi fått bekräftat att vi får arrangera en stjärntävling 24-25 november 2018 och en klubbtävling 9-10 februari 2019.

Kika in på vår hemsida www.bollnaskk.se eller på vår Facebook-sida www.facebook.com/BollnasKK för uppdateringar även under sommaren för det kan dyka upp någon aktivitet eller nyhet.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

Fortsatt markträning några veckor till

Tack till alla åkare och våra tränare Amanda och Linda som gjorde helgens läger i Furudal så lyckat! Bra jobbat allesammans!

Snart är det sommarlov och alla har en massa aktiviteter, skolavslutningar och skolresor de kommande veckorna. Baletten fortsätter på tisdagar för grupp 1-3 ett tag till. Eftersom flera av er är sugna på att träna mer så kör vi även tre torsdagar till på Gumpels.

Schema fram till och med 7 juni:

Tisdag
16.00 – 17.00 Grupp 1-3 Balett på Heden (Magdalena)

Torsdag
17.00 – 17.50 Grupp 4-5     Fys och teknik (Amanda)
18.00 – 18.50 Grupp 3         Fys och teknik (Amanda)
19.00 – 19.50 Grupp 1-2     Fys och teknik (Amanda)