Vårshow 2020 på Youtube

Här kommer en hälsning från oss i Bollnäs Konståkningsklubb för att hjälpa till att hålla modet uppe i Coronatider!  En speciellt stor kram skickar vi till våra mor och farföräldrar som vi inte kan träffa på ett tag och som brukar vara våra trognaste supporter.

Vårshowen som vi i år ställt in är en viktig inkomstkälla till vår verksamhet så om du kan blir vi glada för ett valfritt bidrag till swish 070-272 61 72 (Monica Palmér) eller till Plusgiro 14867-6. Har du ett företag och vill sponsra oss skickar vi kvitto.

Anmälda till distriktssammandrag 18-19 april

Följande åkare är anmälda till distriktssammandraget i Borlänge 18-19 april.

Klara Myhrberg, Lina Silvroth, Elin Brandt, Moa Nilsson, Aidana Asylbasheva och Thea Edman.

Avgiften betalas till Bollnäs Konståkningsklubbs plusgiro 14867-6 efter att man fått bekräftat att sammandraget kommer att genomföras.

 

Infobrev från styrelsen

Vårterminen har gått fort och här kommer lite information om vad som händer i klubben de närmsta tiden framöver.

Sista ispasset i Bollnäs
Vecka 13 är sista veckan vi har is i Bollnäs ishall. I år har styrelsen pga det rådande läget angående Corona Pandemin beslutat att vi tyvärr inte kommer att ha någon vårshow.
Då vårshowen är en viktig inkomstkälla för klubben tar vi tacksamt emot frivilliga bidrag till vårt pg 14867-6 eller via swish 070-2726172 (Monica Palmér) alla bidrag går oavkortat till verksamheten.

Vi har våra normala träningstider hela kommande vecka. Hyrskridskor
För er som har hyrskridskor och som inte ska delta på klubbens läger i Furudal är sista dag att lämna tillbaks dessa på söndag 29 mars.

Eftersäsong
Redan vecka 15 startar vår eftersäsong med mark och dansträning för samtliga grupper. Schema kommer på hemsidan inom kort.


Isträning i Söderhamn
Under eftersäsongen kommer grupp A-E även att erbjudas isträning i Söderhamn. Träningen kommer att vara på tisdagar förutom första träningstillfället som är onsdag 1 april. Vi kommer att träna fram till 26 maj med uppehåll endast under påsklovsveckan.

Priset för att delta 8 tillfällen isträning i Söderhamn är 800 kr för klubbens åkare. Anmälan görs till info@bollnaskk.se senast 25 mars och inbetalning sker till klubbens pg 14867-6. Märk inbetalningen åkarens namn + SÖD

Helgläger i Furudal

Inbjudan till våra populära läger i Furudal ligger redan ute, skynda att anmäla.

Covid-19
Som vi skrivit tidigare så följer vi Folkhälsomyndighetens råd och fortsätter vår verksamhet för barnen och ungdomarna i klubben. Dessa råd kan komma att ändras och då ändrar även vi. I nuläget planerar vi framåt och önskar alla våra konståkningsfamiljer en fin vår och att alla får vara friska och pigga.

Vänliga hälsningar
Styrelsen Bollnäs KK

Coronavirus Covid-19

Med anledning av Coronaviruset har det kommit frågor om hur träningen i Bollnäs KK påverkas. Träningen kommer bedrivas som vanligt tills vidare, men detta beslut kan komma att ändras med kort varsel. Vi ber er därför vara uppmärksamma på mail från oss.

Bollnäs KK ber er vara extra uppmärksamma på symptom i familjen. Vid symptom ber vi er låta ert barn avstå från träning. I övrigt hänvisar vi till den information om Coronaviruset som publiceras på Folkhälsomyndighetens hemsida (www.folkhalsomyndigheten.se).

I alla sammanhang där verksamhet genomförs gäller följande oavsett funktion på aktiviteten:

  • Håll dig uppdaterad om senaste nytt!
  • Har du symptom – stanna hemma!
  • Tillhör du en riskgrupp eller har närstående tillhörande en riskgrupp – stanna hemma!
  • Du eller din förmyndare om du är under 18 har själv rätt att välja om du vill stanna hemma även om aktiviteten genomförs
  • Tvätta händerna ofta, med tvål och varmt vatten
  • Ta med handsprit – det kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt
  • Nys och hosta i armveck
  • Undvik kroppskontakt vid hälsning
  • Undvik att röra vid näsa, mun och ögon

Om du nyligen varit i något av de riskområden som listas på Folkhälsomyndighetens hemsida och har sjukdomssymptom, ska du kontakta sjukvården.

Bollnäs KK följer utvecklingen och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten lämnar.

Hälsningar
Styrelsen
Bollnäs Konståkningsklubb

Inbjudan till distriktssammandrag 18-19 april

Den 18-19 april arrangerar NSK ett helgsammandrag i Borlänge ishall.

Sammandraget riktar sig till distriktets A och B åkare.Vid stort antal anmälningar kan någon B-kategori få ett mindre is pass under helgen. 

Till detta sammandrag står Beatrice Hargefeldt tränare för Borlänge KK, Alexander Majorov tränare för Luleå Konståkningsklubb och f d landslagsåkare samt Amanda Palmér tränare för Bollnäs KK och elitombud i NSK tillsammans som ledare. 

Övriga tränare som medverkar i NSK:s regi är David Haywood Brinka SKK, Tatiana Isayeva SK Gavleskäret och Sofia Nilsson Borlänge KK (fler kan tillkomma).

Detta är ett 2 dagars sammandrag. Samling kl. 08.00 i Borlänge ishalls cafeteria.  

Övernattning och boende ordnas av deltagarna själva och ingår inte i tränings avgiften.

Kostnaden för 3 pass isträning per dag, off ice träning, föreläsningar, lunch och mellanmål för åkare är 1100 kr. 

Avgiften betalas in till Bollnäs Konståkningsklubbs plusgiro 14867-6 efter att deltagande och träningsupplägg bekräftats. Är det så att någon kategori får mindre pass på is kommer avgiften att reduceras för den gruppen.

Anmälan sker till kristin.silvroth@hotmail.se senast onsdagen den 25 mars. Skriv namn, födelseår, testnivå fri/basic, tävlingsklass samt eventuella allergier/specialkost. Ni kommer få en bekräftelse av mig så att ni vet att jag har fått mailet.

Anmälan är bindande!!

När jag har fått tidsschema och övrig information kommer jag att vidarebefordra informationen till den som anmält åkaren. Ni ska då betala avgiften till vår klubbs plusgiro.

Kontakta gärna mig, Kristin, om ni har frågor.

 

 

 

 

Test i Hudiksvall-Anmälan

Nu är det dags att anmäla till test i Hudiksvall 19/3.  Åkare och föräldrar samråder med Amanda om det är aktuellt att göra något test. I sådana fall anmäler man genom att maila till amanda.palmer@bollnaskk.se senast 11/3. Observera datumet, kort om tid!

Mvh
Karin i styrelsen

 

 

Ändrade träningstider söndag 8 mars *uppdaterad

Pga inställd lagträning för NSK får alla tävlingsgrupper lite extra träningstid med Amanda enligt schema nedan. Hoppas många kan komma!

9.00-9.30 Programträning
9.30-10.20 Isträning Skridskoskola, D + E
10.30-11.10 Markträning D + E
10.30-11.20 Isträning A + B1 + B2
11.00-11.50 Isträning C1 + C2

Fadderschema

Skridskoskolan söndagar kl 11.00-11.50 

16/2   Ebba M, Vera 

23/2   Hanna H, Nellie 

1/3   Thea, Aidana 

8/3   Nellie, Hanna H. 

15/3   Märta, Vera  

Om datumet ej passar, se till att byta med någon. Fanny och Meja finns som reserver. (Dem har redan gjort sitt/sina pass, därför står dem ej med på schemat.) 

Tack för din insats och lycka till!