Inbjudan till Backatrofén & Svea Cup Final 28-29 mars

Inbjuder härmed klubbens B åkare till Klubbtävlingen Backatrofén i Katrineholm 28-29 mars.

Alla B åkare kan anmäla sig till klubbtävlingen. De som tävlar i tävlingsklass Ungdom 15 B:1, Ungdom 13 B, Senior B1 eller Junior B:1 kommer att med säsongens resultat kvala in till Svea Cup final. Det betyder att man anmäler sig till tävlingen och att man kanske också får glädjen att representera vårt distrikt i denna final som avgörs samtidigt.

Anmälan sker till kristin.silvroth@hotmail.se senast torsdagen den 27 februari. Skriv åkarens namn och vilken tävlingsklass åkaren deltar i.

Anmälningsavgiften 425 kronor ska betalas in på klubbens plusgiro 14867-6 i samband med anmälan. Märk inbetalningen med Backatrofén och åkarens namn.

Planned Program Content (PPC) och tävlingsmusik ska vara inlämnad till kristin.silvroth@hotmail.se  i samband med anmälan. Om ni tävlat tidigare med samma PPC och/eller musik skriver ni det i mailet till mig, då ska ni inte skicka detta igen.

Inbjudan och övrig information om tävlingen finns på arrangörens hemsida, Backa Konståkningsklubb. Observera dock att sista anmälningsdag till mig är 27 februari så sammanställer jag en anmälan från alla klubbens åkare.

Kontakta gärna mig vid eventuella frågor.

Kristin Silvroth

Fadderschema

Skridskoskolan söndagar kl 11.00-11.50 

16/2   Ebba M, Vera 

23/2   Hanna H, Nellie 

1/3   Thea, Aidana 

8/3   Nellie, Hanna H. 

15/3   Märta, Vera  

Om datumet ej passar, se till att byta med någon. Fanny och Meja finns som reserver. (Dem har redan gjort sitt/sina pass, därför står dem ej med på schemat.) 

Tack för din insats och lycka till!

 

 

 

SKF Trofén 2020

Klubbens åkare Klara Myhrberg är uttagen att representera Norra Svealands Konståkningsförbund (NSK) i tävlingen SKF Trofén i Växsjö 13-15 mars, tävlingsklass Junior A. Klubbens åkare Lina Sivroth har reservplats 2 i tävlingsklassen Ungdom A15.

Lagledare är distriktets elitombud Amanda Palmér.

Tävlingen är Sveriges enda lagtävling i konståkning och kan ses som lag-SM. Sveriges 11 distriktsförbund tävlar mot varandra och som mest får varje distrikt ta ut nio åkare vardera. I år får vårt distrikt ställa upp med 8 åkare då vi saknar en deltagare i Herr eller Par klassen. Vårt distrikt består av samtliga konståkningsklubbar i Hälsingland, Gästrikland och Dalarna.

Tävlingen arrangeras i år av Växsjö Konståkningsklubb på uppdrag av Svenska Konståkningsförbundet.

Start- och resultatlista (inkl online resultat) finns på Skateswedens sida:

http://www.skatesweden.wehost.se//19-20/

Stort lycka till Klara!

Vårens läger i Furudal

Boka in vårens läger i Furudal, två läger som brukar vara mycket uppskattade med massor av konståkning och gemenskap!

2 maj

16-17 maj

Båda lägren riktar sig till alla åkare i konståkningsgrupperna. Under helglägret finns det även möjlighet för åkare i skridskoskolan att delta.

Passa på att boka boende redan nu för helglägret. De flesta i klubben brukar bo på Ore Fritidsby.

http://www.orefritidsby.se/

Inbjudan och mer information om lägren kommer att publiceras på hemsidan och på Facebook.