Avslutning på is

Välkomna på avslutning den 28/3 kl 17.30 

Ta med släktingar, vänner och kom och titta på våra duktiga konståkare!

Det kommer att bli uppvisningar av alla grupper, fika, puckkastning och loppis!

Skridskoskolan – kommer att göra en liten uppvisning tillsammans. Valfri klädsel!

Grupp D och E – kommer att ha en slingatävling där varje åkare visar upp ett enskilt program. Åkarna kommer att få en bedömning på vad de gör bra! Klädsel är valfri klänning!

(Har du ingen klänning kan du kolla på FB – konståkning köp och sälj eller köp & sälj konståkning – två bra sidor med massor av begagnade konståkningsprylar! Eller prata med någon i de andra grupperna om någon kan låna ut en klänning!)

Genrep i klänning blir måndag 25/3!

Grupp A – C – Amanda meddelar åkarna vad som gäller!

Fika/bakning – ansvarar grupp A, B och E för den här gången. Alla bakar något utan nötter och lämnar in innan avslutningen börjar.

Loppis – Ta med dina koståkningsprylar som du inte längre använder men som någon annan kan ha användning av. Allt märkt med pris och swishnummer!

VÄLKOMNA!

 

 

Möjlighet att förlänga vår issäsong

Vi har fått ett erbjudande att tillsammans med Strands IF i Hudiksvall förlänga vår issäsong med sju veckor. Det här är en bra chans att höja kvalitén för våra åkare så att vi kan få rättvisa förutsättningar jämfört med andra klubbar när vi kommer ut på tävling. Det är också ett roligt äventyr för barnen att få träna i en stor arena tillsammans med nya vänner.

Plats: Helsingehus Arena Söderhamn
Dag: Tisdagar vecka 15 – vecka 22 (paus påsklovsveckan v. 17)

Tid:
Grupp A – C2  kl 18.00 – 20.00 (15 minuter paus på mitten)
Grupp D          kl 18.00 – 19.00

Priset för att delta i eftersäsongsträningen i Söderhamn är:
Grupp A – C2 ca 1200 kr
Grupp D ca 700 kr

Eftersom det här är en förlängning av issäsongen utöver budget ingår det inte i den ordinarie träningsavgiften. Vi behöver därför veta hur många som är intresserade att delta innan vi tackar ja till Strands IF. Vi ber er därför svara till info@bollnaskk.se senast 8 mars om ert barn kommer att delta. Kostnaden faktureras.

Vi hoppas att många har möjlighet att delta i den här aktiviteten!

/Styrelsen

Avslutning

Boka in torsdag 28/3 kl 17.30 för avslutning på is!

Det kommer att bli en slingatävling för grupp D och E. Uppvisningar av grupperna A-C och skridskoskolan.

Mer information kommer närmare avslutningen.

 

Viktig information!

Hej alla familjer i skridskoskola och konståkningsgrupperna!
För att ni ska kunna få mail från Bollnäs Konståkningsklubb i fortsättningen måste ni verifiera detta i ett mail som kommit från support@se.one.com

Det är viktigt att ni gör detta inom 14 dagar, därefter upphör länken att gälla  och ni kommer inte att få våra utskick om viktiga händelser i klubben som berör ert barn.

På vårt föräldramöte efterfrågades tydligare information och därför ser vi det väldigt viktigt att vi kan nå våra medlemmar på ett snabbt och enkelt sätt. I dagsläget är det många som inte godkänt vidarebefordran av mail vilket försvårar för oss att nå ut med information.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

Klubbkläder

Nu finns det chans att beställa nya klubbkläder.

En provkollektion och beställningslistor kommer att finnas på måndag 21/1  i omklädningsrummet. Om du inte kan vara på plats då kan du maila din beställning till anna.myhrberg@bollnaskk.se senast den 25/1.

Mössa svart med logga one size: 60kr (saknar bild)

Byxor: vuxen 290kr barn 260kr

Hood full zip: vuxen 350kr barn 260kr

Hood: vuxen 250kr barn 220kr

Täckjacka: vuxen 870kr barn 740kr