Kallelse till Bollnäs KK Årsmöte 2022

Medlemmar i Bollnäs KK kallas till ordinarie årsmöte, tisdag den 13 september kl 19.00.
Plats: Bollnäs Ishall, lokal: Lången.

Dagordning för mötet är enligt föreningens stadgar
Läs föreningens stadgar här >>>

En vecka innan årsmötet finns allt material tillgängligt hos ordförande. Verksamhets‐ och förvaltningsberättelse, revisorernas berättelser, valberedningens förslag, verksamhetsplan med budget, styrelsens förslag samt inkomna motioner med styrelsens yttranden över dem.

Välkommen!

Kallelse till Bollnäs KK Årsmöte 2021

Medlemmar i Bollnäs KK kallas till ordinarie årsmöte, tisdag den 17 augusti kl 19.00. Plats: Bollnäs Ishall, lokal meddelas när vi vet hur många vi blir. Anmäl dig på denna länk.

Dagordning för mötet är enligt föreningens stadgar
Läs föreningens stadgar här >>>

En vecka innan årsmötet finns allt material tillgängligt hos ordförande. Verksamhets‐ och förvaltningsberättelse, revisorernas berättelser, valberedningens förslag, verksamhetsplan med budget, styrelsens förslag samt inkomna motioner med styrelsens yttranden över dem.

Välkommen!

Viktig information till alla våra medlemmar

Från och med nu gäller nya direktiv på ishallen. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att följa dessa!

Var föreningarna går in i ishallen:
Konståkningen går in till ishallen via huvudentrén och BIS använder sig av sidoentrén.
Följs detta så finns det möjlighet till stort utrymme mellan varje person.

Knytning av skridskor:
De som behöver hjälp att knyta på skridskor kan göra det i entrén där det finns bänkar. Tänk på avståndet och undvik trängsel.

Förvaring och sittplatser:
Konståkningen tar platsen vid sekretariat/musikbåset (nedanför läktaren) där det även finns plats för väskor och ytterkläder. Vi kliver också på och av isen från musikbåset. Vi håller avstånd.

Påfyllning av vattenflaskor:
Konståkningen fyller på eventuella vattenflaskor inne på damtoaletten i entrén.

Det är inte längre tillåtet att följa med in på träningen. Endast de vuxna som arbetar som ledare (på och vid sidan av isen) får vistas i ishallen, följer vi inte detta kan vi förlora våra tider.

/Styrelsen

Skärpta regler på ishallen

Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 har Folkhälsomyndigheten, i samråd med Region Gävleborg, beslutat om skärpta lokala allmänna råd i Gävleborgs län. Beslutet gäller från den 16/11 till den 13/12.

De skärpta lokala allmänna råden påverkar våra träningar:
Ishallen hålls öppen för barn och ungdomar födda 2005 och senare under förutsättning att de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten samt att Svenska Konståkningsförbundets rekommendationer följs.
 Omklädningsrummen är stängda.

För åkare födda 2004 och tidigare kan individuell fysträning bedrivas men inte som gruppträning och den rekommenderas att i första hand genomföras utomhus.

Endast vuxna som är ledare får vistas i ishallen. Hämtning och lämning sker utomhus.

Med anledning av de nya restriktionerna och Svenska konståkningsförbundets direktiv har styrelsen beslutat ändrade träningstider fram till 13/12.
 Dessa kommuniceras inom kort här på hemsidan.

Förhoppningsvis kommer vi kunna återgå till de vanliga träningstiderna snart. Vi följer utvecklingen hela tiden och försöker skapa trygga förutsättningar för alla våra medlemmar. För att vi ska lyckas med det så behöver vi hjälpas åt. Vi håller ut!

Styrelsen Bollnäs KK

Mer fotografering!!!

Det blev fantastiska bilder i torsdags så vi fortsätter redan nu på torsdag med några kompletterande bilder. Det är härligt att få använda klänningarna en gång till nu när vi inte tävlar på ett tag! Ni som har två dräkter kan passa på att få en bild även i den andra.

Tider som gäller är:
torsdag 12/11 18.30-19.30 Twizzles, Flip och Ögel
torsdag 12/11 19.30-20.20 Rocker och Counter
För torsdagen krävs ingen föranmälan.

söndag 15/11 10.00-11.00 Toeloop+Salchow
söndag 15/11 11.00-11.50 Chassé och skridskoskolan

Toeloop, Chassé och skridskoskolan anmäler på mail till amanda.palmer@bollnaskk.se med barnets namn samt om bilder på ert barn får delas i föreningens sociala medier.

Fotograferingen kombineras med vanlig träning och bilderna kommer sedan att finnas till försäljning.

Försäljning av Bingolottos advenstkalender

Försäljning av Bingolottos adventskalender 

Vi har även detta år nappat på ett erbjudande om att sälja Bingolottos adventskalender då det är en jättebra förtjänst på dessa. Vi säljer dem för 100:- och av detta går hela 50:- till våran klubb. I år är vår försäljning extra viktig då covid-19 drabbar klubben hårt ekonomiskt. 

Alla åkare bidrar med att sälja 10 kalendrar var. Om man vill skippa denna försäljning går det bra att istället swisha 600:- till 070-551 15 65 (Susanna). Märk betalningen med “Bingolotto” och åkarens namn. 

Lotterna kommer att delas ut i samband med träning vecka 46. Vill man sälja fler än 10 kalendrar, kontakta info@bollnaskk.se så ser vi till att förse er med flera.  

Senast 29/12  betalar man in sin försäljning via swish till 070-551 15 65 (Susanna). Märk betalningen med “Bingolotto” och åkarens namn.  

Kontakta styrelsen på info@bollnaskk.se om du har några frågor.  

Lycka till med försäljningen och hoppas på många vinster ? 

Hälsningar från styrelsen 

Vårshow 2020 på Youtube

Här kommer en hälsning från oss i Bollnäs Konståkningsklubb för att hjälpa till att hålla modet uppe i Coronatider!  En speciellt stor kram skickar vi till våra mor och farföräldrar som vi inte kan träffa på ett tag och som brukar vara våra trognaste supporter.

Vårshowen som vi i år ställt in är en viktig inkomstkälla till vår verksamhet så om du kan blir vi glada för ett valfritt bidrag till swish 070-272 61 72 (Monica Palmér) eller till Plusgiro 14867-6. Har du ett företag och vill sponsra oss skickar vi kvitto.