Försäsongsträning HT-2023

Årets försäsongsträning är i SBB-Arena (bandyhallen) och eftersom vi har begränsad tid där har alla grupper reducerat antal ispass under de första 3 veckorna. Ordinarie säsong startar vecka 36 när vi får is uppe på Sävstaås igen.

Grupperna är också försäsongsgrupper där klubben är fördelade på fyra grupper eftersom vi har större isyta men färre antal istimmar. Hur det kommer att se ut med schema och grupper vet vi först när ordinarie säsong startar.

Träningsgrupper HT-2023

Aktuellt schema försäsong HT-2023

Om du har frågor går det bra att maila till info@bollnaskk.se. Styrelsen jobbar ideellt och svarar så snabbt vi kan på alla frågor som kommer in. Vår målsättning är att svara på frågor inom 24 timmar. 

Eventuell frånvaro från träningen mailas till franvaro@bollnaskk.se

/Styrelsen & tränarna