Försäljning av kryddor

Hej!

Nu drar vi igång säsongens första försäljningsaktivitet som är försäljning av kryddor. Alla åkare kommer att få en katalog under kommande vecka i samband med träning. Här kommer all information som man behöver veta:

Alla familjer bidrar med att sälja minst 12 paket var, men man får såklart sälja mer   

7/10 stoppar vi försäljningen och samtliga gör då en sammanställning på sin försäljning och mailar produktnamn och antal till info@bollnaskk.se. 

Det finns ett antal visningspaket som vi får turas om att ha om någon vill visa på sitt jobb tex. Kontakta info@bollnaskk.se eller ring mig om du vill låna så ordnar vi det. Den familj som säljer flest paket får som belöning de fyra visningspaketen när vi sålt färdigt! Det finns även fler kataloger om det är någon som vill ha en dubblett.  

Har du frågor får du gärna maila info@bollnaskk.se eller ringa mig. 

Lycka till med försäljningen! 

Hälsningar Karin i styrelsen
Tel. 0708-275 279