Inbjudan till distriktssammandrag 18-19 april

Den 18-19 april arrangerar NSK ett helgsammandrag i Borlänge ishall.

Sammandraget riktar sig till distriktets A och B åkare.Vid stort antal anmälningar kan någon B-kategori få ett mindre is pass under helgen. 

Till detta sammandrag står Beatrice Hargefeldt tränare för Borlänge KK, Alexander Majorov tränare för Luleå Konståkningsklubb och f d landslagsåkare samt Amanda Palmér tränare för Bollnäs KK och elitombud i NSK tillsammans som ledare. 

Övriga tränare som medverkar i NSK:s regi är David Haywood Brinka SKK, Tatiana Isayeva SK Gavleskäret och Sofia Nilsson Borlänge KK (fler kan tillkomma).

Detta är ett 2 dagars sammandrag. Samling kl. 08.00 i Borlänge ishalls cafeteria.  

Övernattning och boende ordnas av deltagarna själva och ingår inte i tränings avgiften.

Kostnaden för 3 pass isträning per dag, off ice träning, föreläsningar, lunch och mellanmål för åkare är 1100 kr. 

Avgiften betalas in till Bollnäs Konståkningsklubbs plusgiro 14867-6 efter att deltagande och träningsupplägg bekräftats. Är det så att någon kategori får mindre pass på is kommer avgiften att reduceras för den gruppen.

Anmälan sker till kristin.silvroth@hotmail.se senast onsdagen den 25 mars. Skriv namn, födelseår, testnivå fri/basic, tävlingsklass samt eventuella allergier/specialkost. Ni kommer få en bekräftelse av mig så att ni vet att jag har fått mailet.

Anmälan är bindande!!

När jag har fått tidsschema och övrig information kommer jag att vidarebefordra informationen till den som anmält åkaren. Ni ska då betala avgiften till vår klubbs plusgiro.

Kontakta gärna mig, Kristin, om ni har frågor.